Trimsalon waar hond en baasje zich op hun gemak voelen
Respect en geduld!

Uw favoriete viervoeter is van harte welkom in trimsalon Van snoetjes tot voetjes te Brecht! Met eindeloos veel geduld en uiteraard het nodige vakmanschap wordt er gezorgd voor een vlot verloop van de trim- of scheerbeurt van uw hond.

Van wassen tot knippen en trimmen

Het welzijn van de hond komt bij Van snoetjes tot voetjes steeds op de eerste plaats. Met de grootste zorg worden alle gegevens van de hond vooraf doorgenomen zodat er een service op maat kan gegeven worden. Is uw hond snel bang, durft hij agressief uit de hoek te komen? Of is hij net altijd super actief? Alles wordt uitvoerig besproken zodat er optimaal op het gedrag kan ingespeeld worden.

Regelmatig bezoek went

Een eerste bezoek aan het trimsalon kan een echte belevenis zijn voor zowel hond als baasje. Beiden zullen vaak heel wat stress hebben en daarom wordt er ook alles aan gedaan om dit zo veel mogelijk tot het minimum te herleiden. Er wordt nooit bruusk gestart met de behandeling maar het dier krijgt tijd om te wennen aan de omgeving en uiteraard aan de behandelingen. Op die manier wordt een volgend bezoek al een stuk makkelijker omdat uw hond al weet waar hij of zij aan toe is. Wenst u meteen te reserveren? Of wilt u nog wat bijkomende uitleg over de werkwijze van het trimsalon te Brecht? Stuur dan een mailtje of bel meteen! Wie zelf zijn hond wil verzorgen kan terecht in de Doggy Self Wash!

Contactgegevens

Van Snoetjes Tot Voetjes
Bergsebaan 83
2960 - Brecht


Tel.: 03 500 22 6803 500 22 68
BTW BE 0678.733.645

Honden trimmen | Trimsalon | Doggy wash | Prijs hond trimmen | Hondentrimster